FRENVI News & Blog – Innovationen rund um nachhaltiges Geschirr & essbares Besteck
Willkommen im offiziellen FRENVI Blog – deiner Quelle für aktuelle Nachrichten, nachhaltige Innovationen und spannende Einblicke in die Welt von essbarem Besteck, kompostierbarem Geschirr und umweltfreundlichen Alternativen zu Einwegplastik.
Hier erfährst du alles über unsere Entwicklungen, Erfolge, neue Produkte wie essbare Löffel, wiederverwendbare Becher oder biologisch abbaubare Strohhalme – und erhältst exklusive Hintergrundinfos zu unserer Mission: ein Leben mit weniger Müll und mehr Zukunft.
Aktuelles von FRENVI News & Blog – was uns gerade bewegt
Besuchen Sie uns vom 14. bis 17. März bei 370Grad in Hamburg!
Verpassen Sie nicht diese großartige Gelegenheit und kontaktieren Sie uns jetzt! Wir sind stolz darauf, auf der 370Grad, einer innovativen Messe der Gastronomiebranche, auszustellen. Wir
“FRENVI Secures €4.7M for State-of-the-Art CTC3DF Facility to Scale Sustainable Tableware Production”
It’s official: In July 2024, we secured 4.7 million Euro in financing for the construction of a state-of-the-art, fully automated CTC3DF (“Continuous Thermo Compression 3D
Visit us at Gulfood in Dubai from 17. – 21. Of February!
FRENVI GmbH to Showcase Sustainable Innovations at Gulfood 2025 in Dubai! We’re thrilled to announce that FRENVI GmbH will be participating in the 30th edition
Plastic: Useful for minutes, harmful for decades
Marine waste causes enormous economic losses, because only about 5 percent of the value of plastic packaging remains in the economic cycle, the rest is simply dumped, in the truest sense of the word. Around 10 million tons of plastic are disposed of in the world’s oceans every year. That’s about one truckload per minute! But why is plastic actually so harmful to the planet?…
Recipe: Tasty ideas for Soup Day
What could be better on a cold and dark November day than a delicious hot soup? Soup is one of the most traditional and popular dishes. Today, there are thousands of soup recipes from all over the world. In Germany, it is so popular that in just one year, around 100 bowls of soup are spooned out per person. So it is no wonder….